Yara Агро Офис® Лайт

Ao Light Website Landing Page

Агро Офис® софтуерът за земеделие вече разполага с новата бюджетна версия „Лайт“ (Lite), предвидена специално за земеделци със стопанства по-малки от 1000дка, които искат да извършват някои от основните операции и проверки на своите имоти и полета без усилия през мобилното си устройство! Агро Офис®  Лайт можете да получите срещу минимална инвестиция от 10лв/месец* или 100лв/година! Защо да жертвате качество заради ниска цена след като можете да получите и двете!

*Условия на плащане на тримесечие или година.

Зареждайте актуално КВС в ZIP формат, предоставян безвъзмездно от ОСЗ по ЗСПЗЗ. Веднъж заредено в Агро Офис, можете да работите неограничено с него, дори и когато нямате обхват. Картата на възстановената собственост ще бъде винаги в джоба ви.

Какво можете да правите с Агро Офис Лайт?

Откривайте много лесно на полето имоти от кадастралната карта, за да ги обработвате в реални граници или да разработите необработваеми площи.

Въведете номер на имот и го визуализирайте лесно върху Bing сателитната снимка, за да предложите адекватно рентно плащане или цена за закупуване.

Зареждайте блокове в GPX и SHP формат, както и личните си очертания в ИСАК (BZS).

Намирайте бързо на полето границите на блокове, както и точки от парцели или обработваеми полета.

Очертавайте ръчно блокове чрез създаване на точки върху Bing сателитна снимка.

Редактирайте границите на блоковете и изрязвайте необработваемите площи от вътрешността им.

Организирайте стопанството си като групирате блоковете в неограничен брой слоеве и подслоеве в избрани от вас цветове.

Местете лесно блокове от една група в друга.

Разделяйте блоковете си на зони за почвени анализи. Сами определяйте точките за пробовземане или се доверете на нашата система. Открийте всяка точка на полето и вземете проба, дори и когато сте off line.

Как да се сдобиете с версия Лайт?

Можете да се регистрирате в софтуера през нашия уебсайт. (Моля, имайте предвид, че е необходимо потвърждаване на регистрацията, което става чрез автоматичен имейл, който ще получите от нас! Също така, е възможно някой път имейлът да попадне в папка "спам", така че, моля, проверете и там.).Веднъж регистрирани, можете да влезете в акаунта си не само през сайта, но и през приложението ни, което е достъпно за теглене (безплатно) от Google Play или Apple App Storе. Започнете работа още сега, а платете след като сами се убедите в ползите!

Искате ли да видите кратко демо видео на функциите на версия „Лайт“? Можете да го направите долу:

Следващото видео демонстрира бързо и ясно процесът за създаване на нова регистрация: