Agro Office

Управление на Полетата

Агро Офис® прави мениджмънта на полетата лесен, от птичи поглед. Ще можете да разполагате с всичката информация за полето и културите нагледно и под ръка. Използвайте софтуера в интеграция с дисплеите на машините си, благодарение на широката съвместимост на Агро Офис®. Винаги ще можете лесно да наложите границите на полетата си от дисплея в софтуера и обратно – трансферирайте последните промени по границите от кадастралната карта или съответните органи директно на дисплея, в кабината на трактора. transfer your updated boundaries from cadastral map or authority services directly to the Display in the tractor cabin. Разкрийте всички тайни, които крие Управлението на Земята!

Управление на Фермата

Менажирайте стопанството си на ниво разходи, операции и профил на полето. Направете планировка с висока точност в реално време, както и такава на управлението на разходите, печалбата и потенциалните загуби, благодарение на интеграция със системи за телеметрия. Така можете да се сдобиете с информация за конкретен култивиран район, разход на гориво, ниво на горивото в резервоара, локация на машината и др. Системата на Агро Офис® е съвместима с най-популярните брандове за оборудване, като: Trimble, John Deere, AGLeader, Muller Elektronik и Raven. Планирайте, управлявайте и пожънете успеха, като направите съпоставка с други сезони и с работата на други земеделци.

Менажиране на Договори

Агро Офис® Договори е детайлна и широко-обхватна платформа за договорите за обработваема земя. Калкулирайте, менажирайте и платете рента само с няколко клика на мишката. Получете не само отчети в реално време за изчислена, платена и неплатена рента, но и също по-общи такива относно управляваната към момента земя. Имате ли лични и заплетени обстоятелства и критерии за наема? Не се притеснявайте, защото Агро Офис® Договори покрива всички специфични случаи. Избегнете безкрайното правене на справки към НСИ и Министерството на Земеделието – нашият софтуер ще го направи в рамките на 30 сек. с няколко кликвания на мишката.

Агро Офис Софтуер® за Земеделие

  • Софтуерът е "гвоздеят" в дигиталното и прецизно земеделие.

Яра Агро Офис® – Старт

Карта на стопанството. Пълна видимост на полетата и машините. Отлична съвместимост с GPS навигационни системи с цел визуализация на работата и трасиране. Експорт и импорт на блокове от и към всички популярни системи на пазара: AgLeader, John Deere, Trimble, Müller, Topcon, Raven, Tee Jet и др., АВ линии ( функцията е реализирана за AgLeader, John Deere ).

Яра Агро Офис® – Контрол

Контрол на разходите и дейностите. Цялостен контрол на блоковете, дейностите по полето и машините.

Яра Агро Офис® – Експерт

Финансова ефективност чрез оптимизиране на разходите. Ефективни справки за достигане на финансова ефективност чрез оптимизация на разходите.

Яра Агро Офис® – Премиум

Агрономическа ефективност, Анализ на дейностите на полето, планиране на дейностите. Анализирането на агрономическата ефективност, данните от времето (в реално време), етапа на развитие на културите, потребността от азот, рисковете болести – за оптимално планиране на агрономическата дейност.

Яра Агро Офис® – Договори

Сигурно и лесно за работа решение за управление на собствена, наета земя и рентата. Анализирането на агрономическата ефективност, връзка към данни от метеостанции (в реално време- METEOBOT*), етапа на развитие на културите ( N-tester визуализация на измервания), потребността от азот ( N-sensor визуализация на карти )

Яра Агро Офис® – Договори Премиум

Експертни решения и възможности за по специфични ситуации.  

Яра Агро Офис® – М – Мобилно Приложение

Достъп до най-важните и използвани функции на Агро Офис софтуера през мобилно устройство. Работете, докато сте в движение или на почивка! Подходящо както за устройства на Android, така и за такива на iOS.

Яра Агро Офис® – GDPR

Напътствия и практически стъпки за внедряване на GDPR в стопанството. Регистър на личните данни – кой, кога е оперирал с лични данни.

Агро Офис Хардуерни Решения® за Земеделие

  • Възполвайте се от иновативното, дигитално смарт решение на Агро Офис, за да имате поглед и контрол върху цялостната работа на персонала и машините.

Яра Агро Офис® GPS

Иновативна система за тракинг и мониторинг на селскостопанската техника. Детайлна информация за работата на механизаторите и машините през компютър или телефон.

Агро Офис® – ГСМ

Поглед и контрол върху зареждането на гориво посредством модулни и ведомствени бензиностанции и цистерни. Тракинг на зареждането на гориво от колонката и доставката му. ГСМ-ът може да работи и без наличието на тракторист.  

Агро Офис® – Garmin

GPS устройствата на Garmin са на много достъпни цени и лесни за употреба при измерване на площи. Вижте кои модели сме подбрали специално за вас.

Агро Офис® M - Мобилно Приложение

Очертаване на блоковете върху КВС

Синхронизация

Агро Офис GPS

Още ползи на Агро Офис® за фермерите

Сега можете да се фокусирате основно върху агрономията, както би трябвало да прави един истински фермер! Агро Офис е интегрирано решение за менажиране на стопанството, което дава възможност на много клиенти с обработваема земя от 200 до 150 000 дка да постигнат контрол върху всички агрономически процеси, подобрение на ефикасността и опростяване на управлението на земята и договорите. С нашите инструменти за менажиране и контрол на стопанството можете да кажете „сбогом” на досадната работа с документи на хартия.