Обучителен семинар на Яра България ЕООД

Уважаеми Клиенти,

С голямо удоволствие ви каним на юбилейния за Агро Офис®,но и дебютен за Яра България, 10-ти обучителен семинар – „Да съчетаем полезното с приятното № 10“.

Място: Комплекс Старосел – с.Старосел

Дата на провеждане:
20.11 – 22.11.2017 г.

На този семинар ще имате възможност да повишите и затвърдите познанията и уменията си по всички Агро Офис® продукти: Агро Офис® Карти; Агро Офис® Агроном; Агро Офис® Договори; Агро Офис® GPS и Агро Офис® Склад да получите отговор на възникнали казуси при работата с тях.

– настаняване в единична стая239 лв на човек. Цена за две нощувки + хранения:

– настаняване в двойна стая, на двама души – 199 лв на човек

НОВО!!! – Ще акцентираме върху ползите от прецизното земеделие и новите предложения на Yara в сферата на храненето на културите, които фирма Яра България ЕООД ще предлага през 2018 г.

Учaстието, обучението по време на семинара, допълнителните програми и  СПА услуги са безплатни, заплащaт се само нощувките и храненето! 

 Ползите:

Получавате безплатно обучение за работа с продуктите на Яра България, възможност за създаване на контакти със земеделци от цялата страна
За Вашето настроение  вечер сме предвидили DJ, и специална програма за доброто ви настроение и допълнителни изненади.

Предвид огромната посещаемост на Комплекс „Старосел“, местата за нашият обучителен семинар са ограничени! Побързайте да се запишите!

Краен срок за записване: 10.11.2017 г.

За да се запишете:

Изпратете имейл на elizaveta.smolkova@yara.com или на телефон 0886 171 006 като посочите – фирма, брой участници, имена на участниците, телефон за обратна връзка, вид настаняване. 
След обработка на заявката Ви, ще бъде издадена проформа –  фактура, по която да се направи плащане.