Ден на отворени врати в YARA

Yara , най-големият производител и пазарен лидер на минерални торове, гордо отваря вратите на Изследователския Център (Дюлмен, Германия) на 23 Май 2017, за да демонстрира до каква степен се е развила технологията и науката, в сферата на Прецизното земеделие.
Прецизно земеделие – водещият катализатор на по-точни и устойчиви практики за управление на земеделието. Възникнало като решение с огромен потенциал, за справяне с препятствията които възникват при всеки европейски земеделец.
Предвид голямото разнообразие на селското стопанство в ЕС, всички заинтересовани страни трябва да свалят картите си, за да може да се генерират идеи, с които да се създаде платформа за сътрудничество и взаимно стимулиране, извън рамките на политически, организационни или национални граници.
Как ще работят съвместно дирекциите, правителствата, компаниите, земеделските производители и обществото, за да максимизират потенциала на технологиите за прецизно земеделие?
Отговора е в основата на това събитие – обиколка на съоръженията на Яра с демонстрации на инструментите за прецизно земеделие, подкрепени от дискусия с участници от различни институции на ЕС и държави-членки, както и с агро-журналисти.

Ако имате желание да учатвате в това събитие, можете да заявите участието си на:
https://surveyanyplace.com/s/yara-farming