Агро Офис Софтуер

Agro Office® Software For Agriculture

Яра Агро Офис® - Старт

Карта на стопанството. Пълна видимост на полетата и машините. Отлична съвместимост с GPS навигационни системи с цел визуализация на работата и трасиране. Експорт и импорт на блокове от и към всички популярни системи на пазара: AgLeader, John Deere, Trimble, Müller, Topcon, Raven, Tee Jet и др., АВ линии ( функцията е реализирана за AgLeader, John Deere ).

Яра Агро Офис® - Контрол

Контрол на разходите и дейностите. Цялостен контрол на блоковете, дейностите по полето и машините.

Яра Агро Офис® - Експерт

Финансова ефективност чрез оптимизиране на разходите. Ефективни справки за достигане на финансова ефективност чрез оптимизация на разходите.

Яра Агро Офис® - Премиум

Агрономическа ефективност, Анализ на дейностите на полето, планиране на дейностите. Анализирането на агрономическата ефективност, данните от времето (в реално време), етапа на развитие на културите, потребността от азот, рисковете болести – за оптимално планиране на агрономическата дейност.

Яра Агро Офис® - Договори

Сигурно и лесно за работа решение за управление на собствена, наета земя и рентата. Анализирането на агрономическата ефективност, връзка към данни от метеостанции (в реално време- METEOBOT*), етапа на развитие на културите ( N-tester визуализация на измервания), потребността от азот ( N-sensor визуализация на карти )

Яра Агро Офис® - Договори Премиум

Експертни решения и възможности за по специфични ситуации.  

Яра Агро Офис® - GDPR

Напътствия и практически стъпки за внедряване на GDPR в стопанството. Регистър на личните данни – кой, кога е оперирал с лични данни.

Яра Агро Офис® - М - Мобилно Приложение

Достъп до най-важните и използвани функции на Агро Офис софтуера през мобилно устройство. Работете, докато сте в движение или на почивка! Подходящо както за устройства на Android, така и за такива на iOS.