Agro Office®

Управление на Полетата

Агро Офис® прави мениджмънта на полетата лесен, от птичи поглед. Ще можете да разполагате с всичката информация за полето и културите нагледно и под ръка. Използвайте софтуера в интеграция с дисплеите на машините си, благодарение на широката съвместимост на Агро Офис®. Винаги ще можете лесно да наложите границите на полетата си от дисплея в софтуера и обратно – трансферирайте последните промени по границите от кадастралната карта или съответните органи директно на дисплея, в кабината на трактора. transfer your updated boundaries from cadastral map or authority services directly to the Display in the tractor cabin. Разкрийте всички тайни, които крие Управлението на Земята!

Управление на Фермата

Менажирайте стопанството си на ниво разходи, операции и профил на полето. Направете планировка с висока точност в реално време, както и такава на управлението на разходите, печалбата и потенциалните загуби, благодарение на интеграция със системи за телеметрия. Така можете да се сдобиете с информация за конкретен култивиран район, разход на гориво, ниво на горивото в резервоара, локация на машината и др. Системата на Агро Офис® е съвместима с най-популярните брандове за оборудване, като: Trimble, John Deere, AGLeader, Muller Elektronik и Raven. Планирайте, управлявайте и пожънете успеха, като направите съпоставка с други сезони и с работата на други земеделци.

Управление на Договори

Агро Офис® Договори е детайлна и широко-обхватна платформа за договорите за обработваема земя. Калкулирайте, менажирайте и платете рента само с няколко клика на мишката. Получете не само отчети в реално време за изчислена, платена и неплатена рента, но и също по-общи такива относно управляваната към момента земя. Имате ли лични и заплетени обстоятелства и критерии за наема? Не се притеснявайте, защото Агро Офис® Договори покрива всички специфични случаи. Избегнете безкрайното правене на справки към НСИ и Министерството на Земеделието – нашият софтуер ще го направи в рамките на 30 сек. с няколко кликвания на мишката.

Агро Офис Софтуер® за Земеделие

  • Софтуерът е "гвоздеят" в дигиталното и прецизно земеделие.

Agro Office® – Start

Карта на стопанството. Пълна видимост на полетата и машините. Отлична съвместимост с GPS навигационни системи с цел визуализация на работата и трасиране. Експорт и импорт на блокове от и към всички популярни системи на пазара: AgLeader, John Deere, Trimble, Müller, Topcon, Raven, Tee Jet и др., АВ линии ( функцията е реализирана за AgLeader, John Deere ).

Learn More

Agro Office® – Control

Контрол на разходите и дейностите. Цялостен контрол на блоковете, дейностите по полето и машините.

Learn More

Agro Office® – Еxpert

Финансова ефективност чрез оптимизиране на разходите. Ефективни справки за достигане на финансова ефективност чрез оптимизация на разходите.

Learn More

Agro Office® – Premium

Агрономическа ефективност, Анализ на дейностите на полето, планиране на дейностите. Анализирането на агрономическата ефективност, данните от времето (в реално време), етапа на развитие на културите, потребността от азот, рисковете болести – за оптимално планиране на агрономическата дейност.

Learn More

Agro Office® – Contracts Standard

Сигурно и лесно за работа решение за управление на собствена, наета земя и рентата. Анализирането на агрономическата ефективност, връзка към данни от метеостанции (в реално време- METEOBOT*), етапа на развитие на културите ( N-tester визуализация на измервания), потребността от азот ( N-sensor визуализация на карти )

Learn More

Agro Office® – Contracts Premium

Експертни решения и възможности за по специфични ситуации. 

Learn More

Agro Office® – М – Mobile App

Достъп до най-важните и използвани функции на Агро Офис софтуера през мобилно устройство. Работете, докато сте в движение или на почивка! Подходящо както за устройства на Android, така и за такива на iOS.

Learn More

Agro Office® – GDPR

Напътствия и практически стъпки за внедряване на GDPR в стопанството. Регистър на личните данни – кой, кога е оперирал с лични данни.

Learn More

Агро Офис Хардуерни Решения® за Земеделие

  • Възполвайте се от иновативното, дигитално смарт решение на Агро Офис, за да имате поглед и контрол върху цялостната работа на персонала и машините.

Agro Office® GPS

Иновативна система за тракинг и мониторинг на селскостопанската техника. Детайлна информация за работата на механизаторите и машините през компютър или телефон.

Learn More

Agro Office® – Fuel Control

Поглед и контрол върху зареждането на гориво посредством модулни и ведомствени бензиностанции и цистерни. Тракинг на зареждането на гориво от колонката и доставката му. ГСМ-ът може да работи и без наличието на тракторист.

Learn More 

Аgro-Office® – Garmin

GPS устройствата на Garmin са на много достъпни цени и лесни за употреба при измерване на площи. Вижте кои модели сме подбрали специално за вас.

Learn More

Агро Офис® M - Мобилно Приложение

Mapping Field Blocks

Synchronization

Agro Office GPS

Още ползи на Агро Офис® за фермерите

Сега можете да се фокусирате основно върху агрономията, както би трябвало да прави един истински фермер! Агро Офис е интегрирано решение за менажиране на стопанството, което дава възможност на много клиенти с обработваема земя от 200 до 150 000 дка да постигнат контрол върху всички агрономически процеси, подобрение на ефикасността и опростяване на управлението на земята и договорите. С нашите инструменти за менажиране и контрол на стопанството можете да кажете “сбогом” на досадната работа с документи на хартия.