ao_mobile_app_page

Агро Офис® М – Мобилно Приложение

Очертаване на блокове в КВС

Синхронизация

Агро-Офис GPS

Агро Офис® М е иновативен земеделски софтуер за мобилни телефони

Агро Офис® М е иновативен земеделски софтуер за мобилни телефони. За да имате достъп до най-често използваните функции на Агро Офис® , дори и когато сте в движение – на полето, на път или на почивка – ние разработихме специално за вас версия за смартфони и таблети с операционна система Android и Apple iOS (iPhone / iPad).

Агро Офис®  М е напълно БЕЗПЛАТЕН – можете да го изтеглите от Google Play и Apple AppStore. Нещо повече – ако използвате Агро Офис® Карти, версия BIG BOSS, можете лесно да заредите КВС, сателитни снимки и блокове от сървъра в мобилния си телефон и да работите с тях дори и без достъп до интернет.

Агро Офис® М ви предлага следните възможности:

 • Зареждане на КВС и сателитни снимки дори и без достъп до интернет
 • Очертаване на блокове с вградения GPS на устройството и записване в Агро Офис® Карти
 • Зареждане на блокове от Агро Офис® Карти върху мобилния телефон
 • Функция „Намери ме” – къде се намирате върху КВС и сателитна снимка
 • Намиране на граници на имоти и блокове на полето
 • Следене на местоположението, горивото и работата на земеделска техника в реално време
 • Получаване на известия и предупреждения, без да плащате за SMS
 • Двупосочна синхронизация – от и към сървъра

kvs-phone-Agro-Ofis

Агро Офис®  М ви дава възможност да изтеглите КВС (Карта на възстановената собственост) и сателитна снимка на землищата, в които обработвате земя или имате интерес, директно в паметта на устройството (смартфон или таблет). Това става с помощта на функцията за отдалечена синхронизация. По този начин вие можете да използвате най-ценните функции на Агро Офис® Карти на полето, без да имате покритие и мобилен интернет от оператора. Тази безценна екстра дори няма да отнеме много от паметта на вашия смартфон. В едно устройство от среден клас можете да съхраните и над 10 землища

ochertavane-phone-Agro-Ofis

Ако нямате навигация, ръчен GPS или в най-важния момент не са ви под ръка, можете да очертаете вашите блокове с Агро Офис®  М. Приложението ще използва вградения GPS на вашия смартфон или таблет и ще създаде очертание с точност, близка до тази на ръчния GPS. И най-важното – благодарение на функцията за синхронизация, за секунди можете да прехвърлите очертаните блокове в Агро Офис® Карти на сървъра.

 • Трасиране

trasirane-imoti-phone-Agro-Ofis

Искате да намерите имот на полето с цел закупуване или наемане, а GPS-ът не е у вас или все още не сте закупили такъв? Можете да направите това с Агро Офис®  М без да губите време.

 • Блокове от Агро Офис®

blokove-phone-Agro-ofis

Заредете блокове от Агро Офис®  Карти, очертани с навигация, GPS или БЗС шейп файл (.SHP) и намерете техните граници на полето.

 • Функция „Намери ме”

findme-phone-Agro-Ofis

Агро Офис® М ви дава възможност да откриете своето местоположение, когато сте на полето, върху подложка от сателитна снимка и КВС, при това – дори и без достъп до интернет. Вижте върху кой имот сте стъпили в момента, кой има правно основание за него, какво е неговото състояние и какво е състоянието на съседните имоти.

gps-sledene-phone-Agro-Ofis

В случай, че ползвате Агро Офис®GPS, с Агро Офис® М ще сте информирани какво се случва във вашето стопанство винаги и навсякъде. На своя мобилен телефон ще можете да виждате работата, движението, изразходеното гориво, скоростта, престоите и много други данни за вашите машини и механизатори в реално време.

Агро Офис® М разполага със система за известяване и предупреждения при кражби, злоупотреби, опасност от неправилна обработка, начало и край на работния ден и др. Ето най-използваните и полезни известия:

 • Зареждане с гориво
 • Кражба на гориво
 • Излизане от базата
 • Връщане в базата
 • Позициониране на ГСМ-а
 • Излизане извън блока
 • Работа с прекомерно висока или ниска скорост

Всички тези известия се появяват на екрана на телефона, подобно на получен SMS, благодарение на технологията Push notifications (Постоянен канал за изпращане на данни към устройството), която имат всички смартфони и таблети с операционна система Android и Apple iOS (iPhone / iPad). Най-важното е, че това няма да ви струва нито стотинка към месечната сметка на оператора.

Освен удобството да разполагате с вашия Агро Офис® в джоба, мобилното приложение ви предлага иновативната функция за отдалечена синхронизация. Когато разполагате с добра интернет връзка, можете да изтеглите КВС, сателитни снимки, блокове, машини и др. във вашето устройство. След това можете да ги видите на екран, без да имате никакъв интернет достъп. Също и обратно – можете да очертаете блокове с устройството и, когато имате интернет, да ги прехвърлите в Агро Офис®  Карти на сървъра.

Тук обаче сигурно ще се запитате – какво става, ако създам блок в мобилния си телефон и по същото време някой друг създаде блок  на сървъра? Точно така! Именно затова създадохме специалната функция за синхронизиране. С нея можете да видите, например, кои блокове са само в мобилния ви телефон, кои са на сървъра и кои – и на двете места. Тогава можете да решите дали да прехвърлите блокове от устройството на сървъра, от сървъра на устройството; или дали да изтриете или създадете нови записи.

По този начин имате и сигурен архив на вашите данни.