Дисплеи и GPS

Увеличете работните часове през денонощието, увеличете точността на обработките в прави редове дори и през тъмната част на деня с помощта на навигацията на Ag Leader®. Всички Ag Leader® дисплеи предлагат навигация, поддържаща всички възможни шаблони за движение на полето. Ag Leader® предлага три дисплея от последно поколение. Всички те са изключително лесни и удобни за работа, с тъчскрийн екран, много функционалности и на конкурентна цена.

За вземането на най-добри управленски решения в стопанството са необходими достоверни данни от полето, а те идват именно от дисплея за навигация. Всички нужни данни за стопaнството, блока, неговото очертание, АВ линии (линиите на движение), както и предписанията, лесно се прехвърлят между дисплея и Агро Офис®.

Информацията, записана в дисплея на Ag Leader, може да се използва за вземане на правилни управленски решения, за отчети към застрахователни компании, консултанти, арендодатели и други. Безжичната услуга AgFinity™ надеждно прехвърля и съхранява данни от дисплея Ag Leader®, използвайки мобилна интернет връзка.

COMPASS™

Compass™ – това е базовият дисплей на Ag Leader®, предназначен основно за навигация в прави линии и автоматично управление. Поддържа и ISOBUS™ виртуален терминал. Терминалът е лесен за работа – бързо стартиране на работата, само трябва да създадете ново събитие. Лесна настройка, експлоатация и управление на обработките.

Научете Повече

AgLeader_InCommand-800-Navigation

INCOMMAND 800™

InCommand 800™ – това е средният дисплей на Ag Leader® – наследникът на модела Versa™, разработен на базата на флагмана 1200. Този 8,4 инчов сензорен дисплей идеално подхожда на фермера, който иска да управлява сеитбата, торенето, пръскането и жътвата с един монитор. Той също така може да събира данни от обработките на полето и да управлява инвентар, което го прави перфектното прецизно решение. Терминалът е изключително богат откъм функционалности за управление на жътвата и управление на инвентар, но същевременно с това – лесен за настройка, експлоатация и работа.

Научете Повече

Lightbar_InC1200lowres

INCOMMAND 1200™

InComand 1 200™ e пълноцветен 12,1 инчов HD тъчскрийн дисплей – наследник на AgLeader Integra™. Той е предназначен за лесно преглеждане и управление на всички полеви дейности от сеитбата до жътвата. Вече можете ефективно да управлявате процесите на прецизното земеделие директно от кабината с помощта на удобния интерфейс и голям дисплей.

Научете Повече

GPS_Combo_WEB

GPS ПРИЕМНИЦИ

Ag Leader® предлага цялата гама от GPS приемници за: навигиране; автоматично управление; подготовка на почвата; диференцирано торене; картиране и много други. Точността варира от 30 см. до 1 см. Системите GPS 6000 и GPS 6500, и също така базовата станция с GPS 6500, гарантират висока точност, повторяемост на сигнала и лесно използване.

Научете Повече

AgFinity-система-за-безжична-връзка

AGFINITI™

AgFiniti® – е система на Ag Leader за безжично прехвърляне на данни между дисплеите и софтуера. Тъй като информацията придобива все по-важно значение при взимане на решения за по-добра рентабилност, с AgFiniti® данните от блока стават достъпни на всяко място. Управлявайте или наблюдавайте дейности в блока от дома или офиса.

Научете Повече