AG Leader

Компанията Ag Leader® e основана през 1992 г. в САЩ. Ag Leader® е пионер в сферата на прецизното земеделие. Първият продукт, който компанията пуска на пазара – Yield Monitor 2000, се явява първото широко приложимо и масово устройство за прецизно земеделие. След навлизането му на пазара фирмата се развива значително и технологиите в тази област напредват. След 2010 година компанията е известна с широката си гама от модерни продукти, които помагат на земеделския производител да постига по-високи резултати с всяка следваща година. Най – добре говорят фактите. Питайте тези, които вече използват Ag Leader® – те няма да Ви подведат. Със сигурност ще чуете много положителни отзиви. Ag Leader® е независима компания. Не е свързана с производители на земеделска техника или фирми за производство на семена, торове и препарати. Това им позволява да създават универсален продукт, подходящ за всякакъв вид техника. Ag Leader® се стреми да предостави най-добрата в отрасъла поддръжка на продуктите си. Технически специалисти на Ag Leader® се явяват експерти по прецизно земеделие. Те влагат максимални усилия, за да предоставят необходимата професионална техническа поддръжка и обучение. Да бъдеш Ag Leader® фен, означава изцяло да се насочиш към високи добиви и максимизиране на приходите за сметка на увеличената ефективност във всички дейности на полето. Решенията за прецизно земеделие могат да се използват през цялата стопанска година – от сеитбата до жътвата.

Дисплеи и GPS

GPS и дисплей оборудването на AG Leader Ви дава възможност да подобрите точността на торенето, да поддържате АБ линиите при обработка дори и след залез слънце и да увеличите общите работни часове в денонощието.

Автоматично Управление

Първокачествената система за автоматично управление на AG Leader е специално разработена, за да оборудва всеки вид дисплей – от Compass, до InCommand 800 и InCommand 1200. Нека не забравяме: автоматичното управление е началото на прецизното земеделие!

Прецизно Земеделие

Автоматичното управление и GPS навигацията са основата на прецизното земеделие. Те ще Ви помогнат да отстраните необработените площи и презастъпването, а от там и да намалите производствените си разходи